Energieversterker en andere projecten

1. Hoe en wat t.a.v. de Energieversterker?

Wat ik in de vorige Nieuwsbrieven reeds vermeldde was dat ik samen met Eric Nuver en later ook met Han Vriezen (2 elektrotechnici) naar Stuttgart ben geweest en dat we daar het meest ideale Vrije Energie apparaat hebben zien werken. Een apparaat dat, aan het drie-fasennet gekoppeld, NB 1.700Watt netto produceerde (later moet dit 2kW worden). Een trafo zonder bewegende delen (dus geen slijtage!), zonder hinderlijke geluiden, compact, robuust (en dus bedrijfszeker) en in nagenoeg elke meterkast past. Je sluit hem aan en de meter gaat achteruit draaien! Zie onderstaande foto:

nieuwe energie versterker

 

Links de compacte Trafo (Energie Versterker genoemd) en rechts de meetinstrumenten met de kWh-meter.

Links op de grond 1 van de 2 bouwlampen die als belasting “parallel” aan het net waren aangesloten. Voor meer info hierover zie vooral de 16e Nieuwsbrief .

Wat ik reeds schreef is het na ons 2e bezoek in aug.2013 stiller en stiller geworden in de communicatie met Stuttgart en vragen wij ons nog steeds af wat er aan de hand zou kunnen zijn, behalve dat we steeds te horen kregen dat de CEO het heel druk had om vooral oudere contacten voorrang te geven en ook veel in het buitenland vertoefde…..

Het feit dat de productielijn voor de 2kW unit ook nog steeds niet is opgestart lijkt er op te duiden dat er mogelijk problemen zijn met de reproductie van wat wij gezien en getest hebben en wat te maken kan hebben met de juiste samenstelling van het materiaal van de trafo resp. Energie Versterker om daarin de juiste resonantie op te wekken waardoor er Vrije Energie kan ontstaan.

Ik kan jullie zeggen dat wij dit alles ook als heel lastig ervaren omdat we zeker weten dat als het apparaat er zou zijn de mogelijkheden om deze Energie Versterker op de markt te brengen resp. af te zetten enorm zijn. Zo hebben ook bv. woningcorporaties reeds een grote interesse getoond.

Helaas we zullen met z’n allen geduld moeten betrachten, het is nu eenmaal niet anders. Rome is ook niet in één dag gebouwd en wat in het vat zit…, verzuurt niet!

2. Wat gebeurt er nog meer?

2.1. Een unit uit Ohio die werkt op het principe van zwaartekracht.

In juni 2009 ben ik in Ohio geweest bij Bruce Feltenberger die de z.g. GAP-unit ontwikkeld had: Gravity Assisted Power.

Dit zag er toen allemaal veelbelovend uit. Terwijl je er een bepaalde hoeveelheid arbeid met de hand instopte om een pendulum te laten draaien kwam er 5 á 7x meer energie uit. Ik viel van mijn stoel, hoe kon dit?

Inmiddels zijn we 4,5jaar verder en is er niet dat uitgekomen wat we er van gehoopt hadden, of toch? Eind vorig jaar is men op een andere tour gegaan en in nov. 2013 kreeg ik bericht dat er toch een positieve ontwikkeling was: nieuwe ideeën, nieuwe mogelijkheden!

Begin Februari 2014 kreeg ik een schrijven van dhr. Feltenberger dat hij met zijn team een doorbraak had bereikt n.l. dat men een apparaat had gebouwd waarbij er 0,22kW input nodig is en er bijna 10kW output zou kunnen komen….! Men heeft dit laatste nog niet in de praktijk kunnen realiseren omdat men de omzetting van het beschikbare vermogen in mechanisch- of hydraulisch-vermogen nog eerst verder moet optimaliseren via een z.g. powercell-omzetting.

Desalniettemin een heel mooi en boeiend toekomstperspectief!

2.2. Bristol, UK,

In dec. 2012 ben ik samen met Kees van der Koppel bij een uitvinder in Bristol (GB) op bezoek geweest. We waren beiden onder de indruk van deze zo inventieve man dat we hem gesponsord hebben om zijn uitvindingen verder te kunnen ontwikkelen. Inmiddels ziet het er naar uit dat er een doorbraak kan plaatsvinden. De laatste stap is dat we in NL voor een aantal hele speciale veren zorgen om zijn prototypen verder te kunnen testen. Ja, hoop doet leven!7

2.3. Palladium machine,

Via via kwamen we in contact met een club die o.a. de Palladium-generator uitgevonden hebben en met wie we in contact zijn. De indruk is dat ze al behoorlijk ver zijn om hun product op de markt te brengen. We wachten af.

2.4. Andere ontwikkelingen,

En zo zijn er nog diverse andere ontwikkelingen gaande die interessant zijn maar te ver gaan om deze allemaal hier te bespreken vooral vanwege het prille in zowel de ontwikkeling als in het contact met ons hierin.

Regelmatig vragen mensen mij: Dick, hou je dit nog wel vol want telkens moet je weer laten weten dat “het” nog niet zover is. Maar weet je, ik zit zo in elkaar dat ik weet dat “het” komt, ik heb al zoveel boeiende ontwikkelingen gezien, all over the world, en weet dat geduld hier gewoon bij hoort, onderdeel van is.

Ik twijfel er geen moment aan of het komt, alleen niet altijd op het moment dat wij dit graag willen. Dit heeft nl. ook te maken met het bewustzijn van ons als mensen. Zijn we er ook aan toe om deze zo revolutionaire vorm van energieopwekking op de juiste en verantwoorde manier in de wereld te zetten zodat het “Het Grote Geheel” gediend wordt?

Ik ben er van overtuigd dat het moment van de echte doorbraak steeds dichterbij komt en ja, dan gebeurt “het” gewoon.

Doen jullie mee in dit wonderschone proces? Ik reken op jullie als echte geïnteresseerden in Vrije Energie, ja, “Vrije Energie voor iedereen”: FreeEnergy4All!

Door dit soort vertragingen hebben we ook tijd gehad om ons Businessplan uit te werken wat van belang is voor o.a. potentiële investeerders. Zo ook een company-profile.

Ook t.a.v. het voorbereiden van diverse contracten die straks afgesloten moeten worden, enz.

We hebben inmiddels een aantal potentiële investeerders, echter door de vertragingen in ons contact met Stuttgart is een en ander soms toch wat moeilijk te verkopen. Desalniettemin, hoe langer Stuttgart op zich laat wachten hoe groter de kans wordt dat er ook andere units het licht laten zien resp. doorbreken.

Een energierijke groet,

Dick Korf en zijn team,

Dick Korf

Ben je ook enthousiast over al deze ontwikkelingen geef dit dan ook vooral aan anderen door:  Men kan zich Gratis aanmelden op onze Nieuwsbrieven via www.FreeEnergy4All.nl die eens per ca. 2 maanden uitkomt (tenzij er een doorbraak is te melden…!).

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen