Inschrijven

Inschrijving:

Omdat er nog geen licentie is en we zelf een unit aan het ontwikkelen zijn kan er alleen nog maar op “interesse” (hiernaast) worden ingeschreven wat betekent dat u op de hoogte wordt gehouden d.m.v. nieuwsbrieven die uitkomen als er iets nieuws is te melden.

Als u zich in de beschreven uitgangspunten kunt vinden, echte interesse hebt en u zich definitief wilt inschrijven zo gauw alles rond is kunt u op de knop “interesse” drukken bij de hoofdstukindeling.

Als u op dit doet en uw E-mailadres, volledige naam en woonplaats hebt ingevuld, ontvangt u een “bevestigingsbericht” en als u daar op klikt staat u ingeschreven als geïnteresseerde. Indien dit niet lukt, en soms gebeurt dat helaas, stuurt u een mail via het contact formulier

Hiermee geeft u FreeEnergy4All ook de gelegenheid om een idee te krijgen hoe groot de belangstelling voor toekomstige Vrije Energie-units is. Ook komt u dan eerder in aanmerking om definitief op zo’n unit in te kunnen schrijven en wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.